Loading...
Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

VÅFFELSTUGANS VILDMARKSKÅTOR

Lofsdalens vildmarkskåtor är vinterbonade kåtor med centralt placerad eldhärd. De är placerade i anslutning till Lofsdalens populära Våffelstuga på 820 meters höjd med utsikt över hela Lofsdalen. Högfjällsspa, bastu och en redig utsikt

VEDELDAD BASTU & HÖGFJÄLLSSPA

Att koppla av i ett behagligt spa på fjället 820 m ö.h. är en upplevelse och ett minne för livet. Du som ”törs” kan pröva avkylning genom att rulla runt i snön.
Chockerande och skönt efteråt. Här finns även bastu med sprakande eld som ger mjuk värme och välbefinnande. Ta med badkläder, handduk finns. Bokas.

VILDMARKSKÅTOR

I välutrustade kåtor kan Ni trivas och övernatta på fjället på sköna madrasser, nästan under bar himmel. Kåtorna liksom bastu och bad är varma vid ankomst, därefter får ni själva hålla elden igång med lättillgänglig ved. Vid den stora sprakande eldhärden sover du gott för att vakna upp och inta en god frukost. Bokas.

ERBJUDANDEN

ALL INCLUSIVE
Övernattning inkl. handduk, sovsäck, linne, mat på kvällen, frukostkorg, vedeldad bastu, utomhus fjällspa på 820 m ö.h. inkl viltbricka! Kåtorna är varma liksom bastu och bad vid ankomst. Därefter får man hålla värmen själv med bifogad ved. Dryck tillkommer. Självklart ingår kokkaffe över öppen eld! Transport från och åter till Lofsdalen ingår. Välj om du vill övernatta eller åka hem samma kväll.

Per person:
1 495: -/person
600: -/ barn 3 -10 år
Minst 4 personer

Övernattning
1 695: -/person
650: -/ barn 3 -10 år

FAMILJEPAKET ALL INCLUSIVE
Transfer från Lofsdalen ingår.Minst 4 pers

Per person:
3 995:-
2 vuxna och 2 barn

Transport ToR
200:-/person

VILTKVÄLL ALL INCLUSIVE (min 4 personer)
ALL INCLUSIVE TORSDAGAR MED VILTKVÄLL

På torsdagar från vecka 52 kan ni ta del av Våffelstugans specialerbjudande – Viltkväll med bastu och övernattning! på Våffelstugan för samma pris som övriga dagar! (Se vad som ingår ovan ALL INCLUSIVE) Transport från och åter till
Lofsdalen ingår vid ALL INCLUSIVE.

1 495:-/person
595:-/barn 3-10 år

BOKA!